08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN MEKTUBUNUZ VAR!

Pendik Nüfus Müdürlüğü, T.C. kimlik numarası bulunmayan vatandaşları, kayıtlı adreslerine tek tek mektup göndererek, T.C. kimlik numarası almaları için kendilerine başvurmaları konusunda, son defa uyardı.

Nüfus müdürlüğünden mektubunuz var!


MAĞDURİYET YAŞAMAK İSTEMEYEN BAŞVURSUN
  Bundan böyle, T.C. kimlik numarası olmayan veya nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarası bulunmayan vatandaşların, hiç bir resmi işlemi gerçekleştiremeyecekleri için mağduriyet yaşayacaklarını vurgulayan Pendik Nüfus Müdürü Recep Sefi, bu durumda bulunan vatandaşları, kayıtlı adreslerine tek tek mektup göndererek, kendi menfaatleri için bir an evvel, nüfus müdürlüğüne başvurmaları konusunda, son kez uyardı.
HEM MAĞDUR OLACAKLAR, HEM CEZA ÖDEYECEKLER
Tüm uyarı ve ikazlara rağmen, Pendik’te hala, nüfus cüzdanlarında T.C. kimlik numarası bulunmayanların olduğunu ve çeşitli mağduriyetlerin yaşandığını kaydeden Pendik Nüfus Müdürü Recep Sefi, “Bu durumda bulunan vatandaşlarımız, bundan böyle hiç bir resmi işlem yapamayacakları gibi, cezai işlemlere de maruz kalacaklar. Bu nedenle, bu durumda bulunan vatandaşlarımızı, acilen kurumumuza bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.