24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, göreve gelmeden önce halka verdikleri sözleri, bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Başkan, Tuzla?nın vitrinini değiştirecek olan Marina Projesi?nin ise, yakında start alacağını kaydetti.

Ne söz verdiysek yerine getirdik


İmar, eğitim, sağlık ve sosyal belediyecilik alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Şadi Yazıcı, vatandaşa verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İMAR, EĞİTİM, SAĞLIK VESOSYAL BELEDİYECİLİK
Her geçen gün daha büyük bir şevkle çalışma yürüttüklerini kaydeden Yazıcı, “Tuzlamızın imar problemini, çok yakında çözüme kavuşturuyoruz. İlçemize, tam donanımlı bir hastane yapılması konusunda, bakanımızdan söz aldık. İlçemizdeki eğitimin kalitesi, verdiğimiz destekle, her geçen yıl daha da artıyor. Gönülelleri Çarşısı’yla, ilçemizdeki yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz.” dedi.

YAT LİMANI
Yat Limanı projesinin de, yakın bir gelecekte faaliyete geçeceğini söyleyen başkan Yazıcı, ”Tuzla’ya, İstanbul’un dördüncü yat limanını kazandırıyoruz. Projeyi tamamladık. Çok yakında inşaa aşamasına geleceğiz ve kısa sürede sonlandıracağız.” diye konuştu.















Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.