19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

MUHTAR, KOMŞULARI KAHVALTIDA BULUŞTURDU

Orta Mahalle sakinleri 2 ekim pazar günü muhtar Hüseyin Akdeniz'in verdiği kahvaltıda buluştular.

Muhtar, Komşuları kahvaltıda buluşturdu

03 Ekim 2016 Pazartesi 11:37

Orta Mahalle'deki Boyabatlılar Boyalı Köyü Derneği Lokalinde gerçekleştirilen kahvaltıya, Pendik Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, mahallenin ileri gelenleri ve mahalle halkı katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programında teşekkür konuşması yapan Orta Mahalle Muhtarı Hüseyin Akdeniz, "Geleneksel olarak 10’uncusunu düzenlediğimiz kahvaltımızda mahalle halkının sorunlarının giderilmesinde başta Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin olmak üzere tüm idareci ve daire amirlerinin yakından ilgilendiğini belirterek, Tüm Mahallem adına yöneticilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

dsc_0018-001.jpg

Muhtar Akdeniz, "Yılda birkaç kez tekrarladığımız kahvaltı programlarımızın gayesi, büyükşehirde bitmekte olan dostluk, akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizin yeniden canlandırmak, birlik beraberlik ve dayanışma içinde bir birimizi iyi anlamak. Böylesi organizasyonlara önem veriyoruz. Aynı yerde oturan ancak birbirini tanımayan, belkide hiç selamlaşmamış mahalle sakinlerimiz tanışma fırsatı buluyor ve dostluklar kuruluyor. Katılma nezaketi gösteren herkese teşekkür ediyorum."diye konuştu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.