19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

MİNİBÜSLER 24 SAAT GÖZETİM ALTINDA

Tuzla Deri Sanayi Bölgesi Yan sanayi Caddesinde bulanan Kılıçay Restaurant-Kafede Pendik Minibüsçüler Derneği Minibüsçü esnafına dayanışma yemeği organize etti.

Minibüsler 24 saat gözetim altında

07 Mart 2016 Pazartesi 11:59

Atilla Ağaoğlu başkanlığındaki Pendik Minibüsçüler Derneğinin düzenlediği yemekli toplantı 5 Mart Cumartesi günü gerçekleşti. Dernek Başkanı Ağaoğlu, Üst Kaynarca Güzergahında çalışan minibüslerin mal sahipleriyle meyemte biraraya geldiklerini ifade etti. Ağaoğlu buradaki amacın öncelikle birbirlerini tanımayan mal sahiplerinin bulunduğunu kaydedeek, " İstedik ki minibüsçü esnafları birbirleriyle tanışsınlar, diyalog içerisinde olsunlar. Tanışıklık ne kadar çok olursa, olumsuzluklrın önüne geçmede o kadar çok muktedir oluruz."

Gelişen ve değişen teknolojik imkanların kullanıldığı  minibüslerde uygulanan kamera sistemiyle ilgili bilgi de veren Ağaoğlu, dernek tarafından mal sahiplerine verilen şifre ile kendi cep telefonları üzerinden canlı olarak araçlarının an ve an takip etme imkanı sunduklarını ifade etti. Ağaoğlu, bu sistem sayesinde minibüsçü esnafının kirli bilgilerle değil bizzat hatta seyretmekte olan vasıtalarını günün her saatinde izleyerek konuya daha fazla hakim olacaklarını söyledi.

aaa0054.jpg

aga0042.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.