08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

MHP?DEN 40. YILINDA 40 YILDIZ ADAY

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından, 15 Şubat 2009 tarihinde, İstanbul Gösteri Merkezi?nde düzenlenen tören ile İstanbul Büyükşehir ve 39 ilçe belediye başkan adayı basına tanıtıldı.

MHP?den 40. yılında 40 yıldız aday

n Aday tanıtım toplantısına, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri, İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, il yönetimi, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Yüksel Kaleci, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulları ile mahalle teşkilatları ve geniş bir halk topluluğu katıldı.
GENÇLER DİKKATLİ OY KULLANIN
n Genel Başkan Bahçeli yaptığı konuşmada, tüm partililerin 40. yılını kutlarken, özellikle ilk defa oy kullanacak gençlere, verecekleri oy da dikkatli olmalarını ve oy kullanmaya giden herkesin çevresindekileri de oy kullanmaya davet etmelerini istedi.
Konuşma sonrası 39 ilçenin belediye başkan adayları tek tek podyuma davet edilirken, en son Büyükşehir Belediye Başkan adayı şehir planlamacısı Yük. Mimar Ahmet Turgut davet edildi. Kızı ile birlikte podyuma çıkan Turgut, partililerce uzun süre alkışlandı.
 n Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir ile birlikte törene katılan Kartal belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu’ da, tanıtım sonrası yaptığı konuşmada gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu ve bu güvene layık olmak için elinden geleni yapacağını belirtirken, ‘rant için değil, hizmet için’ bu göreve talip olduğunu söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.