08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

METROPOLLERDE SEÇİMİ İLKELER VE EKİPLER KAZANIR

AK Parti Tuzla belediye başkan adayı Dr. Şadi Yazıcı, büyük şehirlerdeki belediye seçimlerinin, kişilere veya ön plana çıkan isimlere endeksli olmadığını söyleyerek, ?Meropollerde belediye seçimlerini partiler, mevcut misyonları, ilkeleri ve ekipleriyle k

Metropollerde seçimi ilkeler ve ekipler kazanır

% 51’İN ALTINA
İNMEYECEĞİZ
n İlçe başkanı Mustafa Ataş, SKM Başkanı Kadem Çolak ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu aday tanıtım içerikli basın toplantısında hedeflerinin % 60 olduğunu fakat, kesinlikle % 51’in altına inmeyeceklerine yürekten inandıklarını vurgulayan belediye başkan adayı Şadi YAZICI, “Bizim siyaset anlayışımız, herkesin derdiyle dertlenen, hizmeti ön plana çıkaran, insan odaklı çalışma siyasetidir.” şeklinde konuştu.
ADAY DEĞİL, PARTİ KAZANIR
n Yazıcı, İstanbul gibi metropollerde seçimlerin, ön plana çıkan isimlerle kazanılabileceği görüşünün yanlış olduğunu da söyledi. Belediye başkan adayı Yazıcı, Tuzlalının tercihinin, partilerinin misyonuna, vizyonuna, ilkelerine ve oluşturdukları profesyonel, aynı zamanda da akademisyenlerden kurulu güçlü ve dinamik ekiplerinin yönününde olacağını söyledi.
TUZLALILAR AK PARTİ’Yİ
 TERCİH EDECEK
n İlçe başkanı Mustafa Ataş da aynı yönde ifadeler kullandığı konuşmasında, hedeflerinin % 60 olduğunu, Tuzla halkının bilgi, beceri ve siyasi tecrübe ile Tuzla’da yapılmış olan birbirinden değerli yatırımları baz alarak tercihte bulunacaklarını söyleyerek, bu kriterler baz alındığında tercihlerin, AK Parti lehine olacağını vurguladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.