17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara12°C

MERKEZİ TÜRKİYE ÇALIŞMA ALANI TÜM DÜNYA

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Pendik İlçe Temsiliği ilçe genelinde düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlere ulaşmaya devam ediyor.

Merkezi Türkiye Çalışma Alanı Tüm Dünya

08 Aralık 2015 Salı 17:25

Çalışan gençliğe tatlı yaklaşım

Pendik Sanayi Mahallesinde Cuma Namazı çıkışı düzenlenen lokma tatlısı dağıtım etkinliğine cami cemaatinin ve gençlerin ilgisi yoğun oldu. “Yeni nesil gençlik vakfı” sloganıyla birkaç idealist gencin inisiyatifiyle kurulmuş olan ve merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) gençlerin geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye genelinde Vakfa bağlı temsilciliklerde düzenledikleri etkinliklerde biri de Pendik'te gerçekleştirildi.

gencclik-0009.png

Sanayi Mahallesi'nde Cuma Namazı çıkışında cemaate lokma tatlısı dağıtımı gerçekleştirildi. Cami dışına stand kuran gençler, hem vakfın tanıtımını yaptılar, hemde cemaate tatlı ikramında bulundular. TÜGVA Pendik Şubesi yetkilileri etkinliklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söylediler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.