24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

MALTEPESPOR?UN YENİ BAŞKANI NURİ ERKOÇ OLDU

Kimi zaman başkan, kimi zaman yönetici sıfatıyla uzun yıllardır Maltepespor Kulübü?ne her türlü desteği vererek hizmet eden Kartal-Adalar Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongreyle Maltep

Maltepespor?un yeni başkanı Nuri Erkoç oldu


Geçen yıl ligde umduğunu bulamayan ve bir alt kümeye düşen Maltepespor’un olağanüstü kongresi, Maltepe Nikah Salonu’nda geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı.

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, eski belediye ve kulüp başkanlarından Bahtiyar Uyanık, kulübün eski başkanı Hanifi Mutlu ve çok sayıda yöneticinin de katıldığı kongreye, Kartal Esnaf Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, kalabalık bir taraftar topluluğuyla tezahüratlar eşliğinde geldi.

Eski başkan Hanifi Mutlu’nun, kulüp yönetimini devraldığı günden bugüne yaşan süreç hakkında yaptığı bir sunum ve faaliyet raporlarını okumasının ardından, tek listeyle gidilen seçimle Kartal Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, kulüp başkanlığına seçildi.

Maltepespor Kulübü’nün yeni başkanı Nuri Erkoç, kongrede yaptığı konuşmada, kulübün hem ekonomik, hem de sportif anlamda iyi yönetilmediğini, bu nedenle kulübün küme düşmekle kalmayıp, büyük bir borç yükünün de altına girdiğini söyledi.

Konuşmasında Maltepe Spor’a olan gönül bağını da anlatan Erkoç, kulübü en kısa sürede borç yükünden kurtaracağını ve özlenen hedeflere ulaştıracağını vurguladı.

Başkan Nuri Erkoç, güvenerek destek veren ve kendilerini kulüp yönetimine getiren herkese teşekkür ederek, “Güveninize layık olacağım ve göz bebeğimiz Maltepe Spor’u eski şaşalı günlere tekrak kavuşturacağım. Taraftarıyla bütünleşen, ekonomik sıkıntılardan arınmış ve özlenen hedeflere ulaşmış bir Maltepe Spor’u, sizlerinde desteğiyle el birliğiyle yeniden yaratacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.