24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

MAHMUT KILIÇ'TAN ESNAF ZİYARETİ

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayı Mahmut Kılıç, Sancaktepe ilçesini ziyaret etti.

MAHMUT KILIÇ'TAN ESNAF ZİYARETİ



 Bölgede İlçe başkanı Hikmet Yücel ve  sancaktepe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pazar ve esnaf ziyaretleri yaparak halkın sorunlarını dinleyen Mahmut Kılıç, 12 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde seçmenden destek istedi.

Seçim kampanyası çerçevesinde esnaflarla buluşan Kılıç, vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinledi. Gittiği Sancaktepe’de büyük ilgi gören Kılıç, Milli Görüş’ün Türkiye’nin refahı için yeniden göreve talip olduğunun altını çizerek, “Esnafımız kan ağlıyor, vatandaşımız sorunların içinde boğuluyor. Çözüm adresi olarak Saadet Partisi’ni görüyorlar.”dedi.

“ADALETSİZLİK YÜZÜNDEN HALKIMIZ SEFALET ÇEKİYOR”


‘Meclise yeni bir kan, yeni bir can ve yeni bir program lazım. O da Milli Görüştür’ diyen Kılıç, şunları söyledi: Ülkemizin son on yılını değerlendirirsek şu gerçekler ortaya çıkar; İşsizlik oranı 10 yılda yüzde yüz artış göstererek %6’dan %12’ye çıkmıştır. Bugün %20’lik üst kesim milli gelirin %44,4’ünü alıyor. %20’lik alt kesim ise sadece %6’sını alıyor. Bu gelir dağılımındaki adaletsizlik yüzünden birileri sefalet çekiyor, birileri sefa sürüyor. Cari açık 10 yıl önce 9 milyar dolar idi, 2010 itibari ile 48 milyar dolar oldu. %550 artış demektir bu.

“ÜCRETLERE İLK YAPACAĞIMIZ ZAM %50 OLACAKTIR”

Biz Milli Görüş iktidarında Gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldıracağız.Herkes doğduğu andan ölene kadar sigortalı olacak ve devletin koruması altında olacak. Yeşil kart onursuzluğunu ortadan kaldıracağız. Nüfus cüzdanı, sağlık güvencesi olarak yetecek. Bu vatandaşların hakkı, devletin de görevidir, lütuf değildir.

Gençlerimize, ‘paran varsa, harç yatırırsan okursun’ deniyor. Saadet iktidarında harçlar kalkacak, herkes ücretsiz okuyacaktır. İşçi, memur, emekli bizi iyi bilir, biz de onları iyi biliriz. Geldiğimizde ücretlere ilk yapacağımız zam %50 olacaktır. Ülkemizde borçsuz esnaf kalmadı. En karlı sektör bankacılıktır. Bankaların ise üretim adına yaptığı hiçbir şey yoktur. Bankacılık uygulamaları yeniden düzenlenecek, esnaf desteklenecektir. 

“ YAPTIK, YENİDEN YAPARIZ”     


Biz 96-97’de hükümette iken kaynağı bulmuş idik. Bu konuda tecrübemiz, bilgimiz ve kaynağımız vardır. O zaman IMF’den, Dünya Bankası’ndan borç  almadık, borçlanmadık, vergi koymadık ama kaynak bulduk. Ekonomiyi iyi idare ettik, yolsuzluğu önledik, kaynak ürettik başardık. Dün başaran tecrübeli ekip, yarın da başaracaktır.      

 Ülkemizin mevcut olumsuz tablosunun devam etmesini isteyebilir miyiz? Bu tabloyu mevcut gidişle mevcut ekip düzeltebilir mi? Hayır! O halde meclise lazım olan yeni program, Milli Görüş’tür, lazım olan Saadet Partisi’dir. Programımız yeni bir nesil programıdır ve milli eğitim sistemi, baştan sona değişecektir. Temeline de ahlak ve maneviyat konulacaktır. İmam hatiplerin orta kısımları, Yüksek İslam Enstitüleri açılacak, kuran kursları serbest bırakılacaktır. Osmanlıca ilkokul 1. sınıftan, üniversite son sınıfa kadar seçmeli ders olarak okutulacaktır. Manevi eğitim, terörü de önleyecek, başarıyı, çalışmayı, refahı ve kalkınmayı da artıracaktır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.