08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara16°C

MAHMUT KILIÇ SAKARYALILAR DERNEĞİ?Nİ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi (SP) Milletvekili adayı Mahmut KILIÇ, 12 Haziran seçimleri çalışmaları çerçevesinde Sakaryalılar Derneği?ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa AKBAL ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili Adayı Mahmut KILIÇ

Mahmut KILIÇ Sakaryalılar Derneği?ni ziyaret etti


Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu değerlendiren KILIÇ, Türkiye'nin problemlerini ancak Saadet Partisi'nin çözebileceğini söyledi. 10 yıl önce Türkiye'deki işsizlik oranının yüzde 6 olduğunu, 2010 yılında Devlet İstatistik Enstitüsü verilerine göre, işsizliğin yüzde 11,9'a yükseldiğini ifade eden Kılıç, işsizliğin zaman içinde yüzde 100 arttığını bildirdi.

Milli Görüş'ün onbir aylık koalisyon hükümeti döneminin Mevcut iktidarın 10 yılına bedel olduğunu vurgulayan Kılıç, Milli Görüş'ün partisi olan Saadet Partisi dışındaki partilerin hepsinin aynı olduğunun altını  çizerek, "Diğerleri hepsi farklı gözükse de temelde yaptıkları icraatları eylemleri hepsi birbirleriyle aynıdır, aslında Seçimlere iki parti girecektir. Bir tanesi Saadet Partisi, ikincisi ise diğerleridir. Diğerlerinin hangisine oy verirseniz verin hepsi aynı kapıya çıkar. Hiçbir tanesinde milletin kurtuluşu çıkmaz. Diğerleri hepsi farklı gözükse de temelde yaptıkları icraatları eylemleri hepsi birbirleriyle aynıdır. Baktığınız zaman tabelaları rengarenk ama icraatları aynı. Kimisi kuş, kimisi at, kimisi ampül koymuş. Bunların hiçbirisinden millete fayda gelmez. Hepsi IMF'cidir, AB'cidir. İç politikada da dış politikada da Amerika'ya bağımlıdırlar. Doğrudan veya dolaylı olarak onlardan emir alırlar" diye eleştirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.