20 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

LEVENT AYAZ'DAN TUZLASPOR'A MORAL YEMEĞİ

Tuzlaspor Başkan Yardımcısı ve Tuzla Bayburt Dağçatı Köyü Dernek Başkanı Levent Ayaz, önceki gün oynanan Darıca Gençlerbirliği -Bayburtspor karşılaşmasının ardından yönetim ve takımı yemekte ağırladı.

Levent Ayaz'dan Tuzlaspor'a moral yemeği

15 Aralık 2015 Salı 14:59

Tuzlaspor Başkan Yardımcısı ve Tuzla Bayburt Dağçatı Köyü Dernek Başkanı Levent Ayaz, önceki gün oynanan Darıca Gençlerbirliği -Bayburtspor karşılaşmasının ardından yönetim ve takımı yemekte ağırladı. Evin Döner'de yapılan yemek organizasyonuna; Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Bayburt'tun önde gelen isimlerinin yanı sıra Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk'ta katıldı.

Fenerbahçe karşılaşmasına hazır olduklarını kaydeden Levent Ayaz, " Türkiye'nin en büyük takımlarında birisiyle oynayacağız. Bizde kupayı oldukça önemsiyoruz. Hedefimiz mutlak gruptan çıkmaktır. Fenebahçe önünde puan yada puanlar için oynayacağız."dedi.

Tuzlaspor kulübü başkanı Ahmet Çabuk'ta takımın moral ve motivasyon yönünden iyi durumda olduğunu belirterek, " Bütün Tuzla bu maça kilitlenmiş durumda. Türkiye devini evimizde konuk ediyoruz. Tuzlamızın ve Tuzlaspor'un reklamı adına iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Çocuklarımız Fenerbahçe maçının öneminin farkındalar. Allah'ın izniyle güzel bir sonuçla sahadan mutlu bir şekilde ayrılacağımıza inanıyorum."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.