24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

KUMAR KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ

Pendik'te, Kumar Oynayan Şahıslar Arasında Çıkan Silahlı ve Bıçaklı Kavgada Bir Kişi Hayatını Kaybetti. 3 Kişinin de Yaralandığı Kavgaya Karışanların 'Oto Hırsızlık' Suçundan Sabıkalarının Bulunduğu Öğrenildi.

Kumar Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü






Pendik'te, kumar oynayan şahıslar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 3 kişinin de yaralandığı kavgaya karışanların 'oto hırsızlık' suçundan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.
Batı Mahallesi Balıkçı Sokak 20 numaradaki bir kahvehanede saat 06.45 sıralarında kumar oynadıkları belirlenen şahıslar arasında kavga çıktı. Bir süre sonra kavga sokağa taştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Mahir Yılmaz isimli şahıs hayatını kaybetti. Sol bacağına kurşun isabet eden İsmail G. yaralandı. Yaralı şahıs Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada, olayda 2 kişinin daha yaralandığı, yaralı şahısların olay yerinden kaçtığı tespit edildi. Olay yerindeki incelemenin ardından Yılmaz'ın cesedi, Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kumar kavgasına karışan şahıslardan bazılarının 'oto hırsızlık' suçundan sabıkalarının bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan, olayla ilgili Doğan Ç., Ümit S., Talat A. ve Hasan U. isimli şahısların gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

Kahvehanenin ortağı olduğun söyleyen bir şahıs, "Ben sonradan geldim, ortağım buradaydı. Aralarında kavga çıkmış." diyerek olayı anlattı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.