17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

KÖROĞLU, ADAY ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Milletvekilleri Aday Adayları kahvaltı programına katılan Pendik’in genç ve yetenekli Aday Adayı Adnan Köroğlu, İl Başkanımız Bayram Şenocak beye teşekkür eder bütün Aday Adaylarımıza başarılar dilerim dedi.

Köroğlu, Aday Adayları kahvaltıda buluştu

12 Mayıs 2018 Cumartesi 14:13

İl Başkanı Şenocak, milletvekili aday adaylığı başvurularının çokluğunun iftihar vesilesi olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin tarihi bir süreçten geçtiğini dile getiren Şenocak, "Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki, 24 Haziran'da partilerden birini değil Türkiye’nin bekasını oylayacağız, Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bağımsızlığını oylayacağız. Hem istikrar, hem istiklal, hem de istikbal için oy kullanacağız. Allah’ın izniyle bu zamana kadar nasıl çok çalışıp başardıysak, şimdi daha da çok çalışıp daha da büyük bir başarıya imza atacağız." dedi.

İstanbul Milletvekili Aday Adaylarının kahvaltılı programını AK parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’da katıldı. Yazıcı, partinin kuruluş aşamasında üç kavrama vurgu yaptıklarını dile getirerek, "Bunlardan birisi adalet, diğeri kalkınma, diğeri de demokratikleşmedir. Adalet ve kalkınma partinin isminde, demokratikleşme ise programında." ifadesini kullandı.

adnan22.jpg

adnan66.jpg

adnan33.jpg

adnan-murat.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.