12 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

KOCAALİ’DEN YATIRIMA DAVET VAR

Sakarya’nın turizm ilçesi Kocaali’nin Belediye Başkanı Ahmet Acar, İstanbulluları yatırım yapmaya davet etti.

Kocaali’den yatırıma davet var

16 Şubat 2016 Salı 17:27

İstanbul’a 2 saat uzaklıkta  Sakarya’nın Karadeniz kıyısındaki şirin ilçesi Kocaali, son yıllarda önemli gelişmelere sahne oldu. İstanbul’a 200 kilometre, Ankara’ya 250 kilometre mesafede  olan Karadeniz’in şirin ilçesi Kocaali, yatırımcıların gözdesi durumunda.

11 kilometrelik eşsiz sahiliyle ve muhteşem doğasıyla arzı endam eden Kocaali, Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ve  ilçe belediyesinin alt ve üstyapı yatırımlarıyla gelişmesini  hızla devam ettiriyor.

Temiz havası, eşsiz doğasıyla Karadeniz’in Bodrum’u, Marmaris’i  olmaya aday ilçenin belediye başkanı Ahmet Acar, İstanbullu yatırımcıları ilçeye davet ediyor.

Başkan Acar, “ İlçemizde alt ve üstyapı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bu yıl içerisinde doğalgaz kullanımı da başlayacak. Kentsel dönüşüm çalışmalarını da yakın bir zamanda başlatmayı planlıyoruz. Her yönüyle modern bir Kocaali inşa edeceğiz. “ dedi.

28 bin nüfuslu ilçenin nüfusu yaz aylarında neredeyse 2.5 katına çıktığını söyleyen Kocaali Belediye Başkanı, “ İlçemize  gelen yazlıkçı nüfusu her geçen yıl büyük bir hızla artıyor. Sahil bölgemizde villalar yükseliyor. Sahil  şeridimizde imarlı bir yapılanmaya gidiyoruz. Kocaali’de yatırım yapan, kazanıyor. İstanbul, Ankara, Kocaeli'den çok sayıda insan bölgemize yatırım yaptı. İlçemiz her geçen gün değerine değer katıyor.”diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.