24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

KAZA YAPAN ELEMANINA SAHİP ÇIKMADI

BURGER KİNG in Paket Servisini yaparken motoruyla kaza yaparak ağır yaralanan Mehmet Bakırcıya, firma temsilcisi nedense sahip çıkmadı.

Kaza yapan elemanına sahip çıkmadı


Markalı hazır yiyecek ve içecek firmasına ait paket servisi yapan sürücü, aldığı siparişi acilen yetiştirmek için motoruyla süratle giderken, Mahalle Muhtarlığı önündeki kavşakta kaza yaptı. Diğer taraftan gelen bir taksiye çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, taksi hafif hasar aldı.

Yenişehir Mahallesi Menekşe Sokaktan Muhtarlık istikametine giden Ahmet Saraç yönetimindeki 34 DY 3528 plakalı taksi ile, Millet Caddesi üzerinden gitmekte olan Mehmet Bakırcı Yönetimindeki 34 FF 7189 Motosiklet, aşırı süratli olduklarından kontrolden çıkıp çarpıştılar. Kazada taksi hafif hasar alırken, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kanlar içerisinde uzun süre ambulans bekleyen yaralı, aşırı kan kaybına uğradı.

Bir hazır yiyecek ve içecek firmasına ait olan motorlu Paket Servis elemanına, ait olduğu firma sahip çıkmadı. Hemen 112'den yardım istenmesinin ardından, kaza mahalline toplanan vatandaşlardan bazıları, yerde kanlar içerisinde yaralı olarak yatan motosiklet sürücüsüne yardımcı olabilmeleri için, ünlü bir marka olan yiyecek/içecek firmasına haber verdi. Ancak telefondaki firma temsilcisi, personellerine sahip çıkmadı. Servis motorlarının plaka numarası sorulurken "Evet, bizim" diyen görevli, "Arkadaşınız ağı bir trafik kazası geçirdi" denildiğinde tavır değiştirerek "Hayır, bizim öyle bir çalışanımız yok" dedi. 

Ünlü bir marka olan BURGER KİNG acaba neden bu denli ilgisiz ve sessiz kaldı? Bu soruyu birbirlerine soran tepkili vatandaşlar, "Bunlar bu taktiği hep yapıyorlar. Çalışanları ölse de sahiplenmiyorlar, yaralansalar da.. Çünkü sigortasız eleman çalıştırıyorlar. İleride bir durum olduğunda başları ağrımasın diye sahiplenmiyorlar" diye serzenişte bulundular. Gün boyu yiyecek ve içecek firması konuya ilgisiz kalmış ve telefonla kazayı haber veren kişiye "bizim böyle bir personelimiz yok" derken, geç saatlerde "Mehmet arkadaşınızın sağlık durumu gayet iyi, sağlık kuruluşunda gerekli tedavisi yapılmıştır. Sonuç olarak her hangi bir problem yoktur" diyerekten açıklamada  bulundular.

Kaynak/SOYAG

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.