24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

KAYMAKAM İLE BAŞKAN ÖĞRENCİ OLDUİ

KAYMAKAM İLE BAŞKAN ÖĞRENCİ OLDUİ



Tuzlada eğitim görecek 34 bin öğrenci bugün ders başı yaptı. 2010-2011 eğitim-öğretim yılı törenlerine katılan Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, öğrencilerle birlikte sıralara oturup ilk dersi birlikte dinlediler.

        Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Tuzla’da da 2010-2011 eğitim-öğretim yılı törenlerle açıldı. Tuzla’daki törenler, Çağrıbey İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Törenlere Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, Tuzla Garnizon ve Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tümgeneral Raşit Atilla Onkök, Cumhuriyet Başsavcı Haluk Kırca, Jandarma Komutanı Jan.bnb. Ali Rıza Çiçek, Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, Müftü Veysi Patır, il genel meclis üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.
     
EĞİTİME DESTEK DEVAM EDECEK
         Törende bir konuşma yapan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni yüzyılda bilginin en değerli hazine olduğunu vurgulayan Yazıcı, belediye olarak eğitime şimdiye kadar verdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Program sonrasında SBS’de başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken; Kaymakam Mümin Heybet ve Başkan Yazıcı, öğrencilerle birlikte sıralara oturarak ilk dersi dinlediler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.