24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

KARTAL?DA KİM, NEREDE OYUNU KULLANDI

Kartal Petrol İş Mahallesi?nde ikamet eden AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, mahallesindeki Şehit Er Serhat Şanlı İlköğretim Okulu?nun en üst katındaki 2136 nolu sandıkta, oyunu kullandı.

Kartal?da kim, nerede oyunu kullandı


ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
Sabahın erken saatlerinde okula gelen ilçe başkanı Temurhan Yıldız, sandık görevlerine başarılar diledi ve ülkemiz ve milletimizin geleceği için hayırlısı neyse, o olsun temennisiyle, oyunu sandığa bıraktı.
VATANDAŞLARIMIZ, BU KEZ DOĞRU TERCİHTE BULUNACAK
Seçim günü, Ümraniye bölgesinde görevlendirildiği için sabahın erken saatlerinde oyunu kullanmak zorunda kalan, Kartal’da, ikamet eden MHP 1. bölge milletvekili adayı Av. Zeycan Güzelsoy, Kartal Doğa Koleji’nde, 1358 no’lu sandıkta oyunu kullandı.
Sandık görevlilerine ve tüm siyasi partilere başarılar dileğinde bulunan Güzelsoy, “Ülkemiz ve milletimizin geleceği için vatandaşlarımızın, bu sefer doğru bir tercihte bulunacaklarını ümit ediyorum.” dedi.
ADALET, ÖZGÜRLÜK VE HAKÇA PAYLAŞIMI MECLİSE TAŞIMAK İSTEDİK
En erken sandık başına giderek, ilçe başkanı sıfatıyla ilk kez oy kullanan HAS Parti Kartal İlçe Başkanı Şükrü Kontuk ise, Soğanlık Burak Bora Anadolu Lisesi’nde, 2294 no’lu sandıkta, “Ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı neyse, o olsun. Biz, adalet, özgürlük ve hakça paylaşımı meslise taşıyabilmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yaparak, halkımıza gerçekleri anlattık. Bundan sonrası halkımızın bileceği bir iş. Bu nedenle, halkımızın tercihine ve çıkacak her türlü sonuca saygılıyız.
SAĞDUYULU SEÇMENİMİZ, MHP’NİN SESİNE, SES VERECEKTİR
Kartal Orhantepe Mahallesi’nde ikamet eden MHP 1. bölge milletvekili adayı Şenol Yondemir, eşi Emine Yondemir ile birlikte Sabiha Gökçen Anadolu Meslek  Lisesi’nde, 1376 no’lu sandıkta oyunu kullandı.
YONDEMİR, “MHP olarak, tek başına iktidar için gerekli her türlü hazırlığı ve çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımıza, neden bu sefer MHP demeleri gerektiğini tüm ayrıntılarıyla anlatarak, sesimize, ses vermelerini istedik. Bundan sonra söz vatandaşlarımızda, kimi istiyorlarsa, onu tercih edecekler.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.