24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

KARTAL?DA HALEF SELEF DAYANIŞMASI

?Başkanımızın tecrübelerinden istifade edeceğiz? Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar düzenlediği kahvaltıda partililer, çalışma arkadaşları ve AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç ile bir araya geldi. Dağlar yaptığı konuşmada, Kartal?da kalp

KARTAL?DA HALEF SELEF DAYANIŞMASI

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç ise Kartal’da çok güzel işlere imza atıldığını vurgulayarak “Arif Bey bizlerin büyüğü olarak gönüllerimizdeki yerini koruyacaktır. Bu asla bir veda değildir. Aksine birlikte çalışma zamanıdır. Biz elbette yeri geldiğinde Sayın Belediye Başkanımızın tecrübelerinden istifade edeceğiz” dedi.

Bu seçim sürecinde geçen her dakikanın ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar yaptığı seçim değerlendirmesinde, “Bu seçim Kartal’a Belediye Başkanı seçmenin ve seçilmenin ötesinde bir seçimdir. Bugünkü dünyada ezilmişlerin sesini duyurmayı başaracakları bir seçimdir. Bu nedenle tüm halkımız inanıyorum ki yeryüzündeki ezilmişlerin sesi olmayı başaran Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hislerine sandıkta tercüman olacaktır. Sayın Belediye Başkan Adayımız Bekir Kılıç’a başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.