24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

KARSLILAR SANCAKTEPE?YE SIĞMADI

Sancaktepe Hakan Şükür Stadı?nda oynanan karşılaşmada Karsspor, Sancaktepespor ile 1-1 berabere kaldı. Yaklaşık 8 bin Karsspor taraftarının büyük coşkuyla takımlarına destek verdiği maçta, Karsspor?un attığı 2 gol ise, ofsayt ve faul gerekçesiyle iptal e

Karslılar Sancaktepe?ye sığmadı


Tuzla, Pendik, Kartal, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinden gelen Karslılar, takımlarını, “Burası Kars, buradan çıkış yok.” sloganlarıyla, 90 dakikaka boyunca hiç susmadan desteklediler.
    Karşılaşmaya, Karsspor'u desteklemek için gelen rekor düzeydeki taraftar topluluğu, kapasitesi 8.000 kişilik olan Hakan Şükür Stadı’nı, tıklım tıklım doldurdu.
    Karsspor, 34 Numaralı formasıyla mükemmel bir gole imza atan Sarper Ağca'nın golü ile son 10 dakikada beraberliği yakalamasına rağmen, galibiyeti kaçıran taraf oldu.
Sancaktepespor-Karsspor karşılaşmasını, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem birlikte izledi. Maçta, kendisi Ardahan’lı olan tek bayan taraftar ise, Tuzla Belediye Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek’ti. Emniyet müdürleri ve siyasi parti temsilcileri de maça ilgi gösterenler arasındaydı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.