02 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

KAR YAĞIŞI BUGÜN BAŞLIYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumuna ilişkin son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Soğuk havaların gelmesi ile birlikte yurdun büyük kesiminde kar yağışları etkili oluyor.

Kar yağışı bugün başlıyor!

05 Ocak 2019 Cumartesi 16:53

Dün sabah itibariyle kar yağışı Marmara bölgesinde de etkili olmaya başladı. Edirne, Çanakkale ve Tekirdağ bölgelerinde yağan kar yağışları tüm kentleri beyaza bürümüş beraberinde bir çok ilçede okullar tatil edilmişti. İstanbul ve Ankara'da yaşayan vatandaşların "kar ne zaman yağacak" sorusu için cevap Meteoroloji'den geldi. Bugün sağanak yağmur ve karla karışık yağmurun etkili olacağı İstanbul'da gece saatlerinden sonra yağışların yerini kar yağışına bırakacağı ve Çarşamba gününe kadar aralıklarla süreceği belirtildi. İşte bölge bölge tüm yurtta hava durumu raporları ve detaylar...
Plan yapacaklar dikkat! Meteoroloji'nin son dakika uyarılarının ardından hava sıcaklıkları 2 derece göstersede hissedilen sıcaklıklar eksinin altına indi. Yağan sağanak yağışlar yerini kar yağışına bıraktı. Yurdun büyük kesiminde etkili olan kar yağışları dün sabah saatleri itibariyle Marmara bölgesinde de etkisini gösteriyor. Tekirdağ'da etkili olan kar yağışları dün öğlen saatlerinde İstanbul Başakşehir'de başladı. Dün gece saatlerinden itibaren tekrar etkisini arttıran sağanak yağışların bugün etkisini artttırarak gün boyu süreceği belirtildi.

Kaynak:Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.