KANTARCI?DAN ESNAFA İFTAR
Pendik Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezai Kantarcı, Pendik esnafına iftar yemeği verdi. Kantarcı?nın iftar yemeğine, oda başkanları ve Pendik esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Pendik Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin, esnafa yönelik olarak tertiplediği geleneksel iftar programı, bu yıl Pendik Ada Tesisleri’nde, geçtiğimiz salı akşamı, Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, Pendik Şoförler Esnaf Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Terziler Odası Başkanı Sebahattin Soyel, Kuaförler Odası Başkanı Salih Karadağ ve çok sayıda esnaf ve ailelerinin katımıyla gerçekleşti.
KANTARCI, ESNAFA, MÜJDELİ HABERLER VERDİ
Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanlarının da hazır bulunduğu programda kısa bir selamlama konuşması yapan Pendik Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezai Kantarcı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ankara ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, esnaf menfaatine sevindirici haberlerle döndüğünü kaydederek, “Kredi faiz oranları % 6.5’ten, % 5’e düşmüştür. Ayrıca, kredi limitlerimiz 100 binliraya kadar yükseltilip, geri ödemeleri ise 5 yıla yayılmıştır.” şeklinde konuşarak, esnafa bayram hediyesi verdi.
Misafirlerini yönetim kuruluyla birlikte kapıda karşılayan kooperatif başkanı Sezai Kantarcı, yemek boyunca konuklarıyla yakından ilgilenmeyi de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.