22 Şubat 2025
  • İstanbul0°C
  • Ankara-8°C

KAMU ÇALIŞANLARINA OFİS EGZERSİZİ EĞİTİMİ

Pendik Belediyesi, kamuda çalışan ofis personellerine yönelik ofis egzersizleri eğitimi programı başlattı.

Kamu Çalışanlarına Ofis Egzersizi Eğitimi

11 Şubat 2025 Salı 11:55

 İlk olarak Pendik Belediyesine bağlı müdürlüklerde başlayan uygulamada ofis çalışanlarına hem teorik hem de pratik egzersiz eğitimleri veriliyor. Uygulama kapsamında ilçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ziyaret edilmesi planlanıyor.

67a9f8d795b6c-oyb-3924.jpg

Pilot uygulama Pendik Belediyesine bağlı müdürlüklerde başladı. Proje kapsamında belediye bünyesinde çalışan spor hocaları ofis çalışanlarına hem teorik hem de pratik eğitimler veriyor. Teorik eğitimlerde ofisteki hareketsizliğin duruş bozukluklarına, kifoz, skolyoz ve lordoz gibi rahatsızlıklara neden olabileceğine değiniliyor.

67a9f8d997a04-oyb-3943.jpg

Pratik eğitimlerde ise baş, boyun, bacak egzersizi gibi ofis çalışanlarının günlük yapabileceği hareketler gösteriliyor. Bununla birlikte sporun ofiste hareketsiz olarak çalışan personeller için önemi vurgulanarak egzersizlerin nasıl yapılacağına dair bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtılıyor.

67a9f8de05d09-whatsapp-image-2025-02-10-at-11-49-05.jpg

Hazırlanan program dahilinde ilçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ziyaret edilmesi planlanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.