21 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

KADİR DEMİRGÖZ'E TEVECCÜH VAR

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kadir Demirgöz'e partililerden ve vatandaştan yoğun bir teveccüh var.

Kadir Demirgöz'e teveccüh var

Pendik'te uzun yıllar eğitim yöneticiliği yapan eğitim uzmanı Kadir Demirgöz, son görev yeri olan Sabancı Anadolu Lisesi müdürlüğünden ayrılarak CHP'den İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Ön seçim öncesi seçim ofisinde vatandaşlarla ve partililerle biraraya gelen Kadir Demirgöz, büyük bir teveccüh görüyor. Hedefinin öncelikle ön seçimde partililerden destek almak olduğunu söyleyen Demirgöz, seçilebilecek bir sıradan aday listesine gireceğine inancının tam olduğunu söylüyor.

Türkiye'nin güçlü bir CHP'ye iktidar olan bir CHP'ye ihtiyacı olduğunu ifade eden eğitimci milletvekili aday adayı, " Türkiye sancılı günler yaşıyor. Coğrafyamızın dört bir tarafından gerginlik var, savaş var. Komşularıyla barışık olmayan bir Türkiye var. Ateşin ne zaman bizim topraklarımıza sıçrayacağı belli değil. Bu olumsuz gidişin son bulması için 7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. BU hedef doğrultusunda çalışmalarımı sürdürüyorum."dedi.

Kadir Demirgöz'ü seçim ofisinde CHP İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adayları Muhammed Gülenç ve İbrahim Taşdelen ziyaret ederek başarı diledi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.