24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

İŞTE 2010'DA ARAMIZA İLK KATILANLAR

2010 Yılının ilk doğumları Pendik?te, yeni yılın ilk saatlerinde Nene Hatun Hastanesi ile Pendik Hospital?da gerçekleşti. Yeni yılın ilk bebeği saat 00,15?te Necdet ve Ayşe Ayaz çiftinin ikici kızı olarak Nene Hatun?da gözlerini dünyaya açarken, diğer bir

İŞTE 2010'DA ARAMIZA İLK KATILANLAR



40 YAŞINDA, İKİ MUTLULUĞU BİRARADA YAŞADILAR
2010’un ilk doğumu Pendik Nene Hatun Hastanesi’nde saat 00,15’te gerçekleşti ve Tuzla Yayla Mahallesi’nde ikamet eden Necdet ve Ayşe Ayaz çiftinin ikici kız çocuğu gözlerini dünyaya açtı. İkinci kızlarına kavuşmanın mutluluğunu, 40 yaşında ve 2010 yılının ilk dakikalarında yaşayan AYAZ çifti, “Allah, herkese bu mutluluğu tattırsın.” diyerek mutluluklarını ifade etti.

İSİM HAKKI BEYZA’NIN
Yılın ilk bebeği olarak kayıtlara geçen Ayaz çiftinin ikinci kızı, alacağı ismi için, ablası Beyza’nın kararını bekliyor.

HEMŞİRELER, MUTLULUK HATIRASINDA YERLERİNİ ALDILAR
Nene Hatun Hastahanesi Baş Hemşiresi Ayla İlgün ve üçüncü kattan sorumlu hemşire Fatma Korkmaz,  Ayaz çifti ile birlikte, bu mutlu gününü anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YENİ YILIN İKİNCİ BEBEĞİ, ECRİN BEBEK
Yeni yılın ikinci bebek ise, aslen Ağrı’lı olan ve Pendik Esenyalı Mahallesi’nde ikamet eden Murat ve Songül Altuntaş çiftinin üçüncü kızı olarak dünyaya geldi.

Pendik Hospital Hastanesi’nde saat 05’te gerçekleşen doğumda dünyaya gözlerini açan Ecrin bebek, yeni yılın ikinci bebeği olarak kayıtlara geçti.

Pendik Hospital Kadın Doğum Hemşiresi Nevin Özyurt ve Çocuk Hemşiresi Berrin Yılmaz, Ecrin bebeği kucağına alarak günün anısına objektiflerimize poz verdiler.

HABAR: YAŞAR  ŞİMŞEK



Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.