19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

İSTANBUL'UN YANINDA SAKLI CENNNET BAŞİSKELE

İstanbul’da görev yapan yerel gazetecilerden Metin Yazıcı, Ümit Kahyaoğlu, Kubilay Öztürk ve Saki Akyüz Kocaeli’ye bağlı Başiskele Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

İstanbul'un yanında saklı Cennnet Başiskele

07 Aralık 2015 Pazartesi 11:06

İstanbul’da görev yapan  gazeteciler Metin Yazıcı, Ümit Kahyaoğlu, Kubilay Öztürk ve Saki Akyüz Kocaeli’ye bağlı Başiskele Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

basis-0616.png

Basın mensuplarını, bir dönem İstanbul Pendik Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü, danışmanlık, halkla ilişkiler gibi çeşitli kademelerde görev yapmış ve başarılı performansı ile dönemine damga vurmuş isimlerden biri olan Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan karşılayarak ağırladı.

koksal-0626.png

Basın mensupları karşılama sırasında, Ayabakan’ın ziyaretine gelmiş bulunan Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile de bir süre görüştüler.

Nezaket ziyareti niteliğindeki bu buluşmada, Başkan Yardımcısı Ayabakan, basın mensuplarına şehri gezdirerek, yapılan çalışmalarla da ilgili bilgiler aktardı.

Bu kapsamda İlçe Kaymakamı Ali Partal’a da makamında bir ziyaret gerçekleştirildi.

Karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekiminden sonra, şehir turuna devam eden basın temsilcileri ‘şehre hayran kaldıklarını, özellikle yeşilin ve mavinin kucak kucağa olduğu, insanı adeta büyüleyen doğal yapının, temiz havanın ve şehre değer katan hizmetlerin her türlü övgüye değer olduğunu’ ifade ettiler.

Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan da basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette, “Başiskele Kocaeli’nin müstesna ilçelerinden biri konumundadır. İlçemizde huzurlu, doğal, nitelikli ve keyifli bir atmosfer hakimdir.

Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın ‘yedi yıldızlı kent projesi’ kapsamında Başiskele adeta bir ‘saklı cennet’ düzeyine çıkarılmakta.

Bu ilçe, kent mobilyası niteliğindeki yeşil alanları, doğası, temiz havası, sosyal yaşamdaki uyumlu atmosferi ile birlikte; Türkiye’nin en büyük özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine, Marmara’nın en büyük sağlık kompleksine, 5 yıldızlı otellere, marka eğitim kurumlarına, sanayi ve iş dünyasındaki marka kuruluşlara ev sahipliği yapmaktadır.

Her geçen gün değer kazanan ve birçok anlamda Türkiye markası olma yolunda ilerleyen Başiskele ilçemiz için ‘anlatılmaz, yaşanır’ tabirini rahatlıkla kullanabiliriz” sözlerine yer verdi.

HABER: METİN YAZICI

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.