İSMAİL YEŞİLYURT?TAN FİLİSTİN ŞEHİTLERİNE MEVLİD
Pendikli iş adamı İsmail Yeşilyurt, Filistin?de şehit olan müslümanlar için Kur?an-ı Kerim ve Mevlid okuttu. Mevlid?e, siyasi partilerin belediye başkan adayları yoğun ilgi gösterdi

Geçtiğimiz pazar günü Fatih Mahallesi Başkent Düğün Salonu’nda düzenlenen programda üç saat boyunca dua edilerek, eller Filistin Şehitleri için semaya kalktı. Programa Pendik Müftü Vekili Fikret Cesur ve bölgedeki cami imam hatipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Siyasilerin de yoğun ilgi gösterdiği programa Pendik AK Parti, MHP ve BBP ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarının da katıldığı gözlendi.
Programı organize eden iş adamı İsmail Yeşilyurt, Filistin halkına karşı bir mezalim uygulandığını kaydederek, İslam Alemi’ni birlik ve beraberliğe davet etti.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.