18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

İBB GRUP SÖZCÜSÜ'NDEN DUYURU GAZETESİ'NE ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, Duyuru Gazetesi'ni ziyaret etti.

İBB Grup Sözcüsü'nden Duyuru Gazetesi'ne ziyaret

24 Mayıs 2024 Cuma 15:30

İBB'de yaptığı konuşmalarla, konuya hakimiyeti, özgüveni, üslubu ve birikimiyle Türkiye kamuoyunun dikkatini çeken AK Parti İBB Grup Sözcüsü Av. Murat Türkyılmaz, Duyuru Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Kahyaoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Türkyılmaz, İBB meclisindeki başarılı çalışmalarını Ümit Kahyaoğlu'na anlattı. Türkyılmaz, Kahyaoğlu'na meclis çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. İBB'deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Türkyılmaz, Kahyaoğlu'nun da katkılarını takdirle karşıladı. Kahyaoğlu Av. Murat Türkyılmaz'ın meclis çalışmalarındaki etkinliğine vurgu yaparak, İstanbul'un geleceği için önemli bir aktör olduğunu ifade etti ve İBB meclisindeki performansının, şehrin kalkınması ve iyileşmesine büyük katkı sağladığını belirtti.

gob-6m3xeaal-gp.jpg

Türkyılmaz'ın liderlik vasıflarını öven Kahyaoğlu, onun İstanbul'a ve Türkiye'ye hizmet etmek için kararlı bir şekilde çalıştığını dile getirdi. Kahyaoğlu, Türkyılmaz'ın İBB meclisindeki çalışmalarının, şehrin yönetişimine önemli bir katkı sağladığını ifade etti. Türkyılmaz'ın Kahyaoğlu'na olan bu ziyareti, yerel siyasetteki iş birliği ve diyalogun önemine dikkat çekiyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.