03 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara15°C

HİÇ BİR BAŞKAN BÖYLE OLAMADI!"

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 3 yıllık görev süresinde iletişim sanatını en iyi icra eden belediye başkanı olarak dikkat çekmeyi başardı.

Hiç bir başkan böyle olamadı!"

10 Mayıs 2022 Salı 15:40

Halkla ilişkiler noktasında hiç bir ayrıntıyı atlamamaya özen gösteren Ahmet Cin, vatandaşların gönüllerine girebilmeyi başarırken, mütevazi tavırları, kibirden uzak yaklaşımı ve samimiyetiyle Pendiklilerin haklı takdirini de kazanmasını bildi.

icin-1-277.jpg

Mesaisinin önemli bir bölümünü halkla içiçe olmak için ayıran Pendik Belediye Başkanı, İlçenin her noktasında vatandaşlarla bir araya geliyor, onlarla sohbet ediyor ve varsa isteklerini dinliyor.

icin-2-134.jpg

Pandeminin sona ermesi ile birlikte, özlem duyulan kucaklaşmalar Ahmet Cin'in ziyaretlerinin olmazsa olmazı oluyor. Pendikliler'de başkanlarını samimi gördüklerinden onlarda kendisine sarılıyor.

icn-3-001.jpg

Son 2 yıldır İstanbul'un en çok yatırım yapan ve en çok sosyal yardım yapan ilçesi olan Pendik'in Belediye Başkanı Ahmet Cin'i ilçenin cadde ve sokaklarında yalnız başına dolaşırken görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

icin-4-048.jpg

Gençlerin "Ahmet Abi"  hitabına sıklıkla muhattap olan belediye başkanı, vatandaşla birlikte olmanın kendisini mutlu ettiğini ve huzur verdiğini söylüyor.

icin-5-031.jpg

Bunun yanı sıra salı günleri de vatandaşla buluşma gerçekleştiren Başkan Cin, yüzlerce kişiyle görüşüyor ve varsa sorunların çözümü için ivedilikle harekete geçiyor.

icin-7-008.jpg

Pendiklileri en mutlu eden ise Ahmet Başkan'ın mütevazi tavırları. Kendisini tanıyanlar, " Belediye Başkanı olmadan önce ne ise şimdi de o. Hiç değişmedi, hep mütevazi, hep samimi."diye konuşuyorlar.

icin-8-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.