24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

HASKUL MUHTARLAR VE GENÇLERLE BAŞLADI

Saadet Partisi Pendik belediye başkan adayı Dr. İsmail HASKUL seçim çalışmalarına ilk olarak muhtarları ve gençleri dinleyerek başladı.

Haskul muhtarlar ve gençlerle başladı

Pendik Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda 9 ocakta Genel Başkan Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ'un adaylığını açıkladığı Dr. İsmail HASKUL, gecenin yorgunluğunu atamadan ertesi gün muhtarlarla kahvaltıda biraraya geldi. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Haskul, yönetimde halkla birlikte olmanın gerekliliği ve yerel yönetimlerde muhtarların önemine değindi. Aynı günlerde Saadet Partisi’nin gençlik kolları toplantısına da katılan Haskul, yüz kişiye tek tek söz vererek gençliğin sorunlarını dinledi ve önerilerini aldı.
YEREL BASINA
ZİYARET
n Saadet Partisi Pendik belediye başkan adayı Dr. İsmail Haskul ve parti yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Pendik'teki yerel basını ziyaret ederek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Dr. Haskul, “Bu bir hizmet yarışıdır. Allah’ın izniyle bu hizmete talibiz. Bu anlamda Pendik halkından destek bekliyoruz.” dedi.
PROTOKOLLE DE
GÖRÜŞTÜ
n Belediye başkan adayı Dr. İsmail Haskul ve bazı yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet muhtelif ziyaretler çerçevesinde ilçe kaymakamı, emniyet müdürü, Cumhuriyet Başsavcısı, ilçe seçim kurulu 1.2.3. hakimlerini de ziyaret etti.
TEŞKİLATLAR  HAZIR
n Pendik belediye başkan adayı Dr. İsmail HASKUL, Pendik ilçe başkanı Ahmet Türkcan ve ilçe yönetim kurulu ile birlikte Saadet Partisi mahalle temsilciliklerini ziyaret etti. Mahalle yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan HASKUL, teşkilat mensubu ve vatandaşların dertlerini dinledi. Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türkcan ve ilçe yönetim kurulunun bulunduğu ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti.
Dr. İsmail Haskul, “Pendik ve Pendiklinin artık kaybedecek zamanının olmadığını, bunun için bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bütün gücümüzü ortaya koyarak, Pendik’e efsanevi Milli Görüş bayrağını tekrar dikeceğiz.” dedi.
HANIM KOLLARININ
DÜZENLEDİĞİ AŞURE PROGRAMINA KATILDI
n SP Pendik Hanımlar Komisyonu’nun Pendik Gazipaşa Caddesi’nde düzenlediği Aşure programına katılan Pendik Saadet adayı Dr. İsmail Haskul'a büyük ilgi vardı. Vatandaşlarla ilgilenen Haskul, sempatik davranışları ile dikkat çekti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.