24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

HAS PARTİ PENDİK?İ KURTULMUŞ AÇTI

Has Parti Pendik İlçe Başkanlığı, genel başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş?un, ?Ülkemiz, Pendik ve partimiz için hayırlı olsun? temennileri ile açıldı.

HAS Parti Pendik?i KURTULMUŞ açtı


AB ÜYELİĞİNDE OYALANMAMIZIN NEDENİ İKTİDARDIR
Partisinin ilçe binası açılışı için 26 Şubat Cumartesi sabahı, Pendik’e gelen HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş önce, ilçe teşkilatı tarafından Gülistan Sofrası’nda tertiplenen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltılı toplantıda söz alan Kurtulmuş, Türkiye’nin, AB üyeliğine ve Sarkozy’nin Türkiye ziyaretine değinerek; “AB üyeliğinde oyalanmamızın başlıca nedeni, AB değil, bu gün Türkiye’nin başında bulunan AK Parti iktidarıdır. İçindekini olduğu gibi söylediği için Sarkozy‘i takdir ediyorum. AK Parti iktidarının olaya, medeniyetler açısından bakışı, bizim kapıda beklememize sebeb oluyor.” dedi.
HALK, HAS PARTİ’YE İKTİDAR YOLUNU AÇMIŞTIR
Konuşmasında, HAS Parti’nin, Türkiye’de tuttuğunu, dolayısıyla 2011 seçimlerinde iktidar yolunun açıldığını da sözlerine ekleyen KURTULMUŞ, Afrika ülkelerinde rejim değişiklikleri için birbirini takip eden halk ayaklanmalarına değinerek, “Saddam olsun, Mübarek olsun, kısa süre evvel gayet makbul devlet adamları iken, ne oldu da şimdi gözden düştüler.” sorusu ile önemli mesajlar verdi.
ÜLKEMİZE, PENDİK’E VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN
Kahvaltı sonrası, genel başkan KURTULMUŞ, il başkanı Abdullah Demirhan, ilçe başkanı Süleyman Pergel ve partili diğer yöneticiler, yol üzerinde karşılaştıkları vatandaş ve esnafların hatırını sorup, karanfil dağıtarak, ilçe binasının önüne kadar yürüdüler. Burada kurulan platformda söz alarak, kısa bir selamlama konuşması yapan KURTULMUŞ ve PERGEL, daha sonra ‘ülkemize, Pendik’e ve partimize hayırlı olsun’ temennileri eşliğinde, il başkanı ve partililerle birlikte ilçe binasının açılışını gerçekleştirdiler.
HAS Parti Pendik İlçe Binası açılış programı, ilçe binasının hep birlikte gezilmesi ve günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.