24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

HAS PARTİ DÖRT EĞİLİMİ BULUŞTURUYOR

HAS Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Pergel ve yöneticilerin tam kadro katıldığı basın toplantısında, CHP, MHP, ANAP ve DSP?den partiye katılan çok sayıdaki yeni isime, parti rozetleri takıld

HAS Parti dört eğilimi buluşturuyor

ı.
Toplantıda konuşma yapan ilçe başkanı Süleyman Pergel, “Yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen, tüm prosedürleri tamamlayarak, kısa süre içinde seçimlere girme hakkı kazanmamız, önemli bir başarıdır. Kısa sürede, önemli mesafe kaydettik, partimize katılımlar hızla sürüyor. Genel başkanımızın söylediği gibi; siyasetteki üslup sorunu, Has Parti kadroları ile çözülecek. Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.
HEM SAĞDAN, HEM DE SOLDAN
Bölge milletvekili adaylarının, tek tek söz alarak, konuştukları toplantıda, basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan muhatapları ile gazeteciler arasında, zaman zaman espirili diyologlar yaşandı.
Toplantıdan sonra, ANAP İl Kadın Kolları eski Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Elvan Dirier, CHP Pendik İlçesi eski yöneticilerinden Mustafa Acar, eski CHP belediye meclis üyesi Yusuf Özden, DSP ve CHP’de görev yapmış Baki Gültekin,  MHP’de önemli projelere imza atan Hüseyin Özbülent’e törenle, parti rozeti takıldı.
Baki Gültekin, “DSP ve CHP’de siyaset yaptım. CHP’nin, eski genel başkanının politikalarını hiç benimsemedim. Kılıçdaroğlu ile bir umut oldu ve dedim ki; işte liderimizi bulduk. Ancak, Ergenekon tutuklularını aday gösterince, tamamen partiden ilişkimi kesme kararı aldım. Has Parti lideri sayın Numan Kurtulmuş’un siyasi duruşu ve üslubu, beni çok etkiledi.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.