24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

GÜZELYALI PARKI HALKIN HİZMETİNE SUNULDU

Yıllardır baraka halinde bulunan ve içinde baliciler ile ayyaşların mekanı haline gelen barınak kulübesiyle mahalle halkının yanından dahi geçmek istemediği Güzelyalı Sahil?indeki park, yapılan bir düzenlemeyle güzelleştirilerek halkın hizmezine sunuldu.

Güzelyalı Parkı halkın hizmetine sunuldu


BALİCİ VE AYYAŞLARIN MEKANIYDI

Bahsi geçen Güzelyalı sahilindeki alan, denetimsizlik ve bakımsızlık nedeniyle yıllardır balici ve ayyaşların barındığı bir mekan haline gelmişti. Pendik’te deniz kumunun en çok olduğu yer olan bu alanı, balici ve ayyaş takımı diye tabir ettiğimiz bazı kimseler mesken haline getirdiği için, mahalleli vatandaşlar Güzelyalı sahiline inemez hatta bu alının yanından dahi geçemez olmuştu.

GÜZELYALI’YA GÜZEL MEKAN
Yapılan düzenleme sonrası güzel ve büyük bir çay bahçesine dönüştürülen Güzelyalı Parkı, şimdilerde mahalleli vatandaşların akınına uğruyor. Henüz yapım çalışmaları devam eden Güzelyalı çay bahçesi ve park alanını, mahalle muhtarı Farık Yavaş ve zabıta ekipleri, sık sık kontrol ederek hem eski haline dönüşmesini önlüyorlar, hem de vatandaşların bu alanı güvenli bir şekilde kullanmalarına yardımcı oluyorlar.

Pendik halkının hizmetine sunulan park alının da açılan çay bahçesi seyir terasları, yüzme havuzu ve çocuklar için yapılan oyun parkıyla şimdiden Güzelyalı mahalle sakinlerinin gözde mekanlarından biri haline geldi.

Güzelyalı Mahalle Muhtarı Farık Yavaş ve belediye yetkilileri, böylesine güzel bir mekanı mahalle halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.