24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

GENÇ KIZLARIN 8 MART AÇILIMI

Pendik?te, genç kızların, el işi, göz nuru eserlerinin yer aldığı resim serginin açılışı, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi?nde, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin tarafından yapıldı.

Genç kızların 8 Mart açılımı


Açılışta konuşan Şahin, “Genç ve girişimçi hanımefendileri kutluyorum. Kendi imkan ve gayretleriyle Türk Kadını’nın neler yapabileceğinin önemli örneklerinden biri olan bu resim sergisi açılışını, gönülden kutluyorum. AB'ye, kimliğimiz ve kültürümüzle gireceğiz" dedi.
Sergide Pendik Zeytinler İş Merkezinde, 10 yıldan bu yana resim sanatı üzerine uğraş veren ve hocalığını Gülten Özalp’ın yaptığı eserler sergilendi. Serginin açılışına, Pendik Belediye Başkan Dr. Salih Kenan Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Farık Savaş, Temizlik İşleri Müdürü Zikri Kılıç, belediye meclis üyeleri, kursiyerlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Yapılan eserlerin görücüye çıktığı resim sergisi açılışı, konuşmaların ardından gerçekleşti. Bir hafta süreli sergide resimlerin, alıcı da bulması bekliyor.
ÖZALP RESİM ATÖLYESİ: Geleneksel olarak her yıl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne rastlayan günde resim sergisi düzenleyen, atölye öğretmeni Gülten Özalp ve öğrenciler: Zeliha Kılıççetin, Özlem Yolcu, Bülent Yıldız, Meral Evren, Süheyla Yazıcı, Tayfun Tüten, Gülben Çarıkçıoğlu, Ebru Çarıkçıoglu, Tuncer Akman ve Deyiş Top, başkan Salih Kenan Şahin ile günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.