10 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

GELENLER HAYRET EDİYOR. BAKIN NİYE?

Bir çok birimi içerisinde barındıran Dumlupınar Mahallesi'ndeki Pendik Belediyesi'ne ait Hamit Aytaç Kültür Merkezi'nin temizliği taraflı tarafsız tüm vatandaşların dikkatini çekiyor.

Gelenler  hayret ediyor. Bakın niye?

02 Ocak 2017 Pazartesi 11:28

Kültür merkezine mesai saatleri içinde çok sayıda vatandaşların giriş çıkış yaptığını ifade eden mahalle muhtarı Yılmaz Yaman, gelen vatandaşların özellikle temizlik konusunda çok olumlu tepkiler gösterdiklerini, kendilerine insanların teşekkür ederek binadan ayrıldıklarını belirtiyor. Yılmaz Yaman, asıl teşekkürü hak edenin belediye tarafından görevlendirilen temizlik personelinin olduğunu söylüyor. Muhtar Yaman, sürekli temizlik yapan temizlik personeli şefi Aysun Koçer başta olmak üzere yardımcıları Fazilet Şahin, Naz Akarçay, Derya Kuru ve Muhtar yardımcısı Gülcan Yıldırım’a teşekkür etti.

normal-008.jpg

Yaman, "Mahallemize önemli değer katan kültür merkezinin kıymetini mahalleli çok iyi bilmekte. Bizde bunun bilincindeyiz ve hizmet kalitemizi hep yüksek tutuyoruz. Vatandaşlarımız buraya geldiklerinde kendilerini evlerinde gibi hissediyorlar. Kültür Merkezi büyük bir ihtiyaçtı ve mahallemiz için oldukça faydalı oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum."dedi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.