24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ERZURUMLULAR PİKNİĞİNDE CAĞ KEBAP ŞÖLENİ

Erzurum Federasyon Vakıf ve Dernekleri, geçtiğimiz 13 Haziran Pazar günü, Yenişehir Mahallesi Piknik Alanı?nda, bir piknik etkinliği düzenledi. Pendik Belediyesi?nin, Pendik halkına kazandırdığı yeni piknik alanında biraraya gelen 21 dernek, geniş kapsam

Erzurumlular Pikniğinde Cağ Kebap Şöleni

Pendik Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Murat Taşlıçay’ın komite başkanlığını yaptığı piknik, onbin insanın katıldığı büyük bir şölene dönüştü.

Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin’in de katıldığı pikniğin, ekseriyetle İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden Erzurumluları biraraya getiren dayanışma örneğinin önemli bir göstergesi olduğunu ifade eden federasyon başkanı Suat Kaya ve Pendik Erzurumlular Dernek Başkanı Murat Taşlıçay, “Bu alanı Pendik halkına kazandıran Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan

Şahin’e sonsuz teşekürlerimizi bildiriyoruz.” ifadesinde bulundular.
Aileler bir yanda piknik yapmanın keyfini çıkarırken, diğer yanda ise çocuklar, çamların altında, salıncakta uyumanın keyfini çıkardı.

Piknik alanı girişinde iş başına geçerek, CAĞ Kebabı pişiren Erzurumlu hayırsever DADAŞLAR, gelip geçen misafirlere Cağ Kebabı tatırmadan bırakmadılar.

Önceki yıllarda atıl vaziyette bulunan Yenişehir Mahallesi Sultanbeyli sınırındaki boş alan, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin tarafından piknik alanı olarak, halkın hizmetine sunuldu.

PİKNİKÇİLERDEN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Pendik Belediyesi’nin iki piknik alanından biri olan Yenişehir Piknik Alanı’ndaki ilk organizasyon, Erzurum derneklerinin organize ettiği piknik etkinliğiydi. Etkinliğe katılan belediye başkanı Şahin’e, taraflı tarafsız herkes, böyle bir tesisi halkın hizmetine açmasından dolayı teşekkür etti.








Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.