18 Mayıs 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

ERTUĞRULGAZİ’YE MODERN KONFERANS SALONU

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Ertuğrulgazi İlkokulu son derece modern bir konferans salonuna kavuştu.

Ertuğrulgazi’ye modern konferans salonu

19 Şubat 2016 Cuma 14:03

Okulun bodrum katında atıl vaziyette olan ve kullanılmayan geniş bir alan konferans salonuna dönüştürüldü.

50 bin TL’nin üzerinde bir harcama yapılarak inşa edilen Ertuğrulgazi İlkokulu Konferans Salonunun tüm giderleri okul aile birliği ve idareciler tarafından düzenlenen bir kermesle öz kaynaklardan karşılandı.

Okul Müdürü Muzaffer Özer, 130 kişilik oturma kapasiteli salonun önemli bir bölümünü boş bırakarak davetlilerin giriş çıkışlarını kolaylaştırmak ve gerektiğinde kokteyli sohbetlere imkan tanımak için bu projeyi gerçekleştirdik. Ayrıca geniş ve rahat kullanılabilen bir sahne uygulaması yaptıklarını ifade eden Özer, bodrum kat olmasından ötürü havalandırma ısıtma ve soğutma sistemlerini eksiksiz olarak yerine getirdiklerini belirtti.

Müdür Özer, "Konferans  salonumuz sayesinde tüm toplu programlar, toplantılar, veli ve eğitimci buluşmaları, öğrenci ve öğretmen toplu eğitimleri, ve çeşitli etkinlikleri daha konforlu bir şekilde yapabileceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

etutu0022.png

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.