24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ERTUĞRUL KONUK YEREL BASINLA BULUŞTU

DP?den Pendik belediye başkan adayı olarak ismi açıklanan inşaat mühendisi Ertuğrul Konuk, ilçe binasında düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda yerel basınla biraraya geldi.

Ertuğrul Konuk yerel basınla buluştu

İlçe başkanı İbrahim Kaspeçen ve bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu basın toplantısına yerel basın mensupları ekseriyetle iştirak etti.
Başkan İbrahim Kaspeçen’in kısa açış konuşmasının ardından söz alarak kendini tanıtan belediye başkan adayı Ertuğrul Konuk, özellikle ihtisas alanına giren imar konusunda yöneltilen soruları cevaplandırdı.
Belediye seçimlerini mutlaka kazanmak istediklerini kaydeden belediye başkan adayı Konuk, görevi devraldıklarında, tamamen beyaz, şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini, özellikle imar konusunda önemli projeler geliştirdiklerini vurguladı.
“Temiz siyaset, temiz Pendik” sloganıyla yola çıktıklarını ve 60 yıllık tecrübeye sahip olduklarını belirten başkan adayı Ertuğrul Konuk, belediye seçimlerini kazanma potansiyeline de, göreve geldiklerinde Pendik’in tüm sorunlarını çözüme kavuşturma bilgi ve birimine de sahip olduklarını kaydetti.
ERTUĞRUL KONUK KİMDİR
1952 Pendik Yayalar Köyü doğumlu olan Ertuğrul Konuk, evli ve iki çocuk babası. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu İnşaat Mühendisi Ertuğrul Konuk, çeşitli taahüt işleri ve imar affı uygulamaları konusunda çalışmalarda bulundu.
2001 yılından itibaren kendine ayit yapı denetim firmasında yapı denetim uzmanı olarak çalışmalarını yürüten Konuk, halen Pendik Doğu Mahallesi’de ikamet etmektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.