08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara16°C

EN GENÇ ADAY ADAYI

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Ufuk Işık, en genç aday adayı olarak dikkat çekiyor.

EN GENÇ ADAY ADAYI

Ufukta Ankara gözüküyor

Henüz 32 yaşında olan genç aday adayı, aynı zamanda başarılı bir sanayici. Siyasete ilk kez AK Parti ile adım atan Işık, arkadaşlarının ve büyüklerinin tavsiyeleri doğrultusunda aday adaylık müracaatını yapmış.
Kendine güvenen başarılı işadamı, Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Aynı zamanda Türk Kızılayı Kurtköy Şube Başkanlığı görevini de yürüten Işık, geçtiğimiz pazartesi günü DUYURU GAZETESİ'ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Burada gazetenin imtiyaz sahibi Ümit Kahyaoğlu ile görüşen milletvekili aday adayı, ülkeye ve bölgeye verebilecek çok şeyinin olduğunu ifade ediyor.

Ufuk Işık, aynı zamanda geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteriyor. Ufuk Işık'ın işletmesi elektronik alanında geri dönüşümde Türkiye'deki en önemli firmalardan.

Kurtköy'de oldukça sevilen genç işadamı, Türkiye'nin yarınları için AK Parti'nin yeniden seçilmesinin önemine vurgu yapıyor, " AK parti geleceği şekillendiriyor ve Türkiye'yi bölgesel bir güç haline getiriyor. 10 sene önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında uçurumlar var. Gelecek 10 yılda inşaALLAH, bugünden çok daha iyi olacaktır. Bunun olabilmesi içinde AK Parti'nin yeniden tekbaşına iktidara gelmesi gerekmektedir. Bizler bu süreçte ne yapabiliriz? sorusunu kendimize sormalı ve Başbakanımıza destek olmalıyız." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.