24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

EL ELE VEREREK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen muhtarlar toplantısı, geçtiğimiz salı günü, Göz Dağı Sosyal Tesisleri?nde yapıldı.

El ele vererek sorunları çözeceğiz


 Milletvekili İrfan Gündüz, belediye başkan yardımcısı Selahattin Turan, ilçe başkanı Turgay Kılıç ve büyükşehir belediyesi meclisi üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya, mahalle ve köy muhtarları ekseriyetle katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Turan, ilçe başkanı Turgay Kılıç, il genel meclisi üyeleri Mehmet Topal, Recep Karadağ ve Şerafettin Daştan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, muhtarlar tek tek söz alarak, mahallelerini tanıtıp, sorunları dile getirerek, çözüm beklediklerini ifade ettiler.

SORUNLARI, EL ELE VEREREK BİRLİKTE ÇÖZEBİLİRİZ
Toplantıda bir konuşma yapan milletvekili İrfan Gündüz, dünya ve Türkiye ekseninde yaşanan gelişmeleri ve elde edilen kazanımları anlattı. Gündüz, bölgenin cazibe merkezi Pendik, dünyanın cazibe merkezi Türkiye, kıyaslaması yaparak, “Siz muhtarlar, mahallelerinizin lideri, toplumun önderlerisinin. Sizlerle, sık, sık diyalog içinde olmamız, sorunlarımızın üstesinden gelmemizde büyük önem taşımaktadır. Sorunları, sizlerle el ele vererek, çözebiliriz.” şeklinde konuştu.

GÜNDÜZ, “TÜM SORUNLARI, NOT ALIN” TALİMATI VERDİ
Muhtarlar tarafından dile getirilen, mahallelerde ve sokaklarda yaşanan sorunlarla, tek tek ilgilenen milletvekili İrfan Gündüz, muhtarların, “Bizi ciddiye almıyorsunuz.” serzenişi üzerine, belediye başkan yardımcısı ve ilçe başkanına dönerek, “Tüm sorunları not alın.” dedi.

MUHTARLARIMIZI, HER ANLAMDA GÜÇLENDİRECEĞİZ
     Toplantının ilerleyen bölümünde mahalle muhtarları tarafından yöneltilen, “Bizler, sistem dışına mı itiliyoruz. Muhtarlık müessesesi kaldırılacak mı? 250-300 TL’lik bir maaşla büyük bir ekonomik sıkıntı içindeyiz ve bu maaşla muhtarlık hizmetlerini verebilmemiz nasıl beklenir?" gibi sorular üzerine milletvekili Gündüz,Mahalle muhtarlarımız, bizim için çok önemlidir. Bizim gözümüz, kulağımızsınız. Muhtarlık kurumu kesinlikle kaldırılmayacak, aksine AB standartlarında iyileştirmeler yapılarak, daha verimli çalışmanız ve ekonomik sorunlardan kurtulmanız sağlanacak. Hükümet olarak muhtarlarımızın, özlük haklarını iyileştirmeyi ve ekonomik anlamda güçlendirmeyi düşünüyoruz. Bu konularda endişe etmeyin, rahat olun.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.