27 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

EDİN VİSCA İÇİN 2 DEV KULÜP KAPIŞIYOR!

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un renklerine bağlamak için çaba sarf ettiği Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca ile sıcak bir gelişme yaşandı. Boşnak kanat için Süper Lig devinin Medipol Başakşehir kulübüyle masaya oturacağı ileri sürüldü. İşte detaylar.

Edin Visca için 2 dev kulüp kapışıyor!

15 Haziran 2021 Salı 17:22

EN GÖZDE İSİM EDIN VISCA 
10 Haziran'da resmen başlayan transfer döneminin en çok konuşulan ismi şüphesiz Edin Visca... İstikrarı ve performansıyla otoriterin övgüsünü alan Boşnak oyuncunun hangi takıma transfer olacağı merak konusu.
ARTIK YOL AYRIMINDA
tam 10 yıldır Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca artık yol ayrımında. Turuncu Lacivertli kulübe 2011-2012 sezonunda transfer olan Boşnak yıldız geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.
TRABZONSPOR VE FENERBAHÇE İSTİYOR 
Trabzonspor ve Fenerbahçe Edin Visca transferi için yarışan iki takım. Bu sezon gol yollarında geçen yılın oldukça gerisinde kalan bordo-mavililer deneyimli oyuncuyu renklerine katmak istiyor.
YÖNETİM, VISCA İLE MASAYA OTURUYOR
Sarı-Lacivertliler uzun yıllardır istediği fakat bir türlü alamadığı Edin Visca için yine devrede. Başakşehir'de gösterdiği istikrarlı ve skorer performansla dikkat ile çeken Boşnak kanat için Fenerbahçe'nin ilerleyen dönemde yeniden Turuncu-Lacivertliler'le masaya oturacağı öğrenildi. 
KOLAYLIK İSTEYECEK 
Son olarak İrfan Can Kahveci transferiyle iyi ikili ilişkiler kurduğu Başakşehir'den kolaylık isteyecek olan başkan Ali Koç ve ekibi bu transfer girişimlerine başlamak için de takımın başına getireceği hocayı bekliyor.
1 HAFTA SONRA RESMİ HAMLE 
1 hafta içerisinde takımı kime emanet edeceğine karar verecek olan Sarı-Lacivertliler daha sonrasında transferde resmi adımlarla harekete geçecek. Sarı lacivertlilerde ilk resmi hamle Edin Visca için yapılacak. Milliyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.