21 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

DR.RAMAZAN KURTOĞLU'NDAN OLAY EKONOMİ TAHMİNİ!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, yakın zamanda küresel para rezervinin değiştirmek için ekonomiler üzerinde çeşitli sinsi oyunlar oynanacağını söyledi.

Dr.Ramazan Kurtoğlu'ndan olay ekonomi tahmini!

07 Mayıs 2023 Pazar 14:53

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, küresel ekonomik gelişmelere ilişkin korkutan bir çıkışta bulundu.

Uzun zamandır doların ortadan kaldırılmasının savaş sebebi olacağını ve insanların fiziki altın toplaması gerektiğini savunan Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından uyarılarını yineledi.

Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Borsalar ”zombi şirketler”in hisse senedi, bankacılık “Bono-Altın Hesabı-Türev ürünler” kıskacında. Küresel ticaret “Dolar-Yuan “kapışması, devletler-şirketler, hane halkı borç krizi girdabında. Hepsi küresel rezerv para ve patronunun kim olacağı savaşı. Para savaşları çok acılıdır" dedi.

Ramazan Kurtoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

Öyle bir zamandan geçiyoruz ki. Dehşetin sesi yok. Dehşetin kokusu yok. Ancak Dehşetin kendisi var… Ama insanlar ortada olan biten bir şey yok algısı -şaşkınlığı içinde kendisinin dışında bir kurtarıcı bekleyişinde. Bu tipik bir “öğretilmiş çaresizlik” ve sürünün çobanı kurtlar. KAYNAK:YENİAKİT

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.