24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

DIŞ TİCARET FARKINDALIK DEMEKTİR

Pendik Belediyesi, PESİAD ve Okan Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri?nde konuşan Okan Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Topçuoğlu, ?Piyasalarla ilgili çeşitli araştırmalar eşl

Dış Ticaret farkındalık demektir

İÇ VE DIŞ PİYASALARDA KADINLARIN ÖNEMİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
7 Aralık Salı günü, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda katılımcılara, dış ticaret mevzuatı ve dış ticaretle ilgili yapılması gereken piyasa araştırmaları, göz önünde bulundurulması gereken kriterler ile dikkat edilmesi gereken önemli hususlar hakkında bilgi veren konuşmacı TOPÇUOĞLU, alış veriş konusuna, bayanların daha titiz ve daha yoğun bir katılım göstermesi nedeniyle, piyasalarda kadınların öneminin her geçen gün arttığını söyledi.

İHRACAT İÇİN DEVLET HER TÜRLÜ OLANAĞI TANIYOR
TOPÇUOĞLU, “Yeter ki, siz ihracat yapmaya niyetlenin, devlet size, her türlü katkı ve desteği sunmaktadır. Öyle ki, hiç paranız olmasa bile, ihracata yönelmek istediğinizde, piyasa araştırmaları ve yurt dışı gezi masraflarınızı 10 bin dolara kadar devlet karşılıyor. Ayrıca, yurt dışı fuar masraflarınızın % 60’ını da devletten geri alabilirsiniz. Hatta, yurt içindeki fuarlara katılmak için bile Evrim Bank’a müracat ederek, bu banka aracılığıyla, Fuar Kredisi de alabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.