30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

DAVUTOĞLU İSTANBUL'UN KOZMİK ODASINDA!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Davutoğlu İstanbul'un kozmik odasında!

Haliç-Sütlüce'deki SKM'ye gelişinde İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve  İstanbul SKM Başkanı Ahmet Cin, tarafından kapıda karşılanan Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'na, İstabul'daki seçim çalışmalarıyla ilgili detaylı bir brifing verildi.

İstanbul  Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Cin, İstanbul'daki AK Parti'nin seçim çalışmalarıyla ilgili başbakanı bilgilendirdi. Ahmet Cin, Başbakan Davutoğlu'na tüm ayrıntılarıyla İstanbul'da gerçekleştirilen seçim çalışmalarını anlattı. 1 Kasım'a kadar bütün İstanbullulara ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen İstanbul SKM Başkanı Ahmet Cin, " Sayın Başbakanım, İstanbul teşkilatımız seçime çok iyi motive olmuş durumda. Arkadaşlarımızda büyük bir heyecan var ve fedakarca gayret gösteriyorlar. Hedefimiz tüm İstanbullulara uşaşmaktır. 1 kasıma kadar çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağız. Sizin selamınızı tüm İstanbul'a ulaştıracağız." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'da İl Başkanı Selim Temurci ve SKM başkanı Ahmet Cin'i çalışmalarından dolayı kutladı. Ahmet Davutoğlu, AK parti'nin seçim beyannemisinden ve vaadlerinin herkese ulaştırılmasını istedi. Davutoğlu, " İstanbul'dan ciddi bir oy artışı bekliyoruz. Milletvekili sayımızı 50'nin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Şahsınızda tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum."dedi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.