29 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

CZN BURAK MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

CZN Burak, katıldığı bir programda babasıyla çalıştığı dönemdeki mal varlığını açıkladı. Maaş ile çalıştığını ifade eden CZN Burak, babasıyla ilgili yaşadığı problemli sürecin nasıl olduğu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Czn Burak mal varlığını açıkladı

11 Kasım 2023 Cumartesi 16:53

Babasıyla yaşadığı sorunlar sonrası bir hayli zayıflayan ve kötü günler geçiren ünlü fenomen CZN Burak Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. 
Özel hayatıyla ilgili ilgili samimi açıklamalarda bulunan Burak, çocukluğundan beri babasıyla sorunlar yaşadığını ve annesine çok bağlı olduğunu açıkladı. 

f-qhk61xqaal0a8.jpg
"MAAŞLI ÇALIŞANDIM"

Babasının yanında her zaman maaşlı eleman olarak çalıştığını ve ünlendiğinde dahi maaşla çalışıp ortaklık yaşamadığını ifade eden CZN Burak babasının hep maddi olarak tutucu olduğuna değindi.

f-qhk64xwaaao3c.jpg
CZN Burak tanınırlığı artınca şirketin adını değiştirdiklerini söyleyerek o dönem de maaş aldığını ifade etti.


CZN Burak yaşadıklarını anlatırken "2018 sonrası 2020'e kadar ben yine yanında çalıştım en fazla bir araba değiştirebildim, bir ev aldım, ablamla kalıyorum. İşe gidip geliyorum, elimden ne gelirse yapıyorum. Çok takipçi olduktan sonra iyilik yapmayı seviyordum zaten durumum varken de yapmaya çalışıyorum. Biz yemek videoları çekiyoruz, yiyen var yemeyen var" dedi ve ekledi:
BABASININ O LAFI ŞOKE ETTİ

"Sosyal projeler yapmaya başladım, maddi olayları içimde sakladım o kısmı göstermek istemedim. İsim yurt dışına açılmaya başladı, bir konuda babamla anlaşamadık, bunu söylemek istemiyorum. Ama gidip 'arkamdan neden bunu yaptın' diye sitem ettim. O da istediğimi yaparım dedi. 'Eşek gibi oturacaksın susup' dedi. Zoruma gitti adli bir süreç oldu, sonra geldi 'Baba oğuluz yaptığın ayıp' dedi.

f-qhk68xoaa8tdt.jpg
Oysa o bana söylemek istemediğim şeyi yaptı. Barışmadık... Davayı geri aldım, ama işleri ayırdık. Ceketimi alıp çıktım... Sürekli bir para mevzusu var, sonra gittim kendime yer açtım." Kaynak:Yasemin

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.