14 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara2°C

CHP'Lİ BAYANLAR DOYASIYA EĞLENDİ

CHP Pendik Kadın Kolları üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırladığı dayanışma gününe, kadınların ilgisi yoğun oldu. Pendikli kadınlar, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek, güzel bir gün geçirdiler.

CHP'li bayanlar doyasıya eğlendi

Geçtiğimiz 9 Mart saat 13.00’de Pendik Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen kaynaşma ve dayanışma gününe, CHP Pendik İlçe Başkanı Halit Temiz ve ilçe yönetim Kurulu üyeleri de katılarak, bayanlara bu önemli günde destek oldular.

Kadın buluşmasında CHP Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Usta Palancı, bayanlara selamlarını ileterek başladığı konuşmasına, "CHP çatısında Kadın Kolları'nda beraberce çalışmaya hepinizi davet ediyorum. 17 Şubat Medeni Kanunun kabulünün yıl dönümüdür. Resmi nikâh ve miras hakları Medeni Kanun ile kadına verilmiştir. Oysa şimdi, her şeyde olduğu gibi kadın haklarında da geriye gidiş vardır."

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemi ve anlamını belirten şiirler okunararak sürdürülen program, ilçe örgütü kadın kollarınca hazırlanan Anadolu'nun çeşitli yörelerinden seslendirilen türkülerle son buldu.









Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.