CEZA İLE BAŞKENTTE RAP GECESİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alan Ceza, sevilen şarkıları ve performansıyla Başkentli müzikseverlerle buluştu.

26 Eylül 2026 Cumartesi 10:09
Festivalin konser programında Ankaralı hayranlarının karşısına çıkan Ceza, kariyerinin farklı dönemlerinden eserlerini seslendirdi. Dinleyiciler, sanatçının şarkılarına gece boyunca eşlik etti.
Repertuvarında “Denizci”, “Sonu Yok” ve “Ne De Zor” gibi şarkılarına da yer veren Ceza, festival akşamında rap müziğin sevilen örneklerini dinleyicileriyle paylaştı.
Ankara Kültür Yolu Festivali; konserlerin yanı sıra sergiler, söyleşiler, sahne sanatları, atölyeler ve çocuk etkinliklerinden oluşan programıyla Başkent’in farklı noktalarında devam ediyor.



Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.