08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER ÇAM FİDANI YETİŞTİRİYOR

Pendik Lisesi?nin geleneksel hale getirdiği ?Çam Fidanı Yetiştiriciliği?, bu sene de gerçekleşti. Pendik Lisesi Coğrafya Öğretmeni Fatma Gönül Bozkurt, üç senedir, öğrencilerine çam fidanı yetiştirtiyor.

Çevreci öğrenciler çam fidanı yetiştiriyor



Gönül hoca, öğrencilerinden, ödev olarak ‘çam kozalaklarından, çam fidanı yetiştirmelerini’ istiyor. Çam fidanını yetiştirip getiren öğrencilere, yüksek not veriyor. Böylece, bir yandan öğrencilerin çevre duyarlılığı konusunda hassasiyetleri artarken, aynı zamanda Pendik’in çam fidanı ihtiyacını karşılama noktasında da katkıda bulunuyorlar.

Geçtiğimiz pazartesi günü, Pendik Lisesi öğrencileri, yetiştirdikleri 300 adet çam fidanını, Pendik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine, çevreyi yeşillendirmede değerlendirilmek üzere bağışladılar. Fidanların teslimi sırasında, Pendik Lisesi Müdürü Mustafa Dedebaş ve Coğrafya öğretmeni Fatma Gönül Bozkurt başta olmak üzere, bazıöğretmen ve öğrenciler ile Pendik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinden yetkililer hazır bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.