21 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara24°C

CEMAL BİLİCİ, "KAVAKPINAR'A HİZMETE GELİYORUM"

Pendik'in en büyük Mahallesi Kavakpınar'a muhtar adayı olan Cemal Bilici, mahallelinin yakında tanıdığı ve sevdiği bir isim.

Cemal Bilici, "Kavakpınar'a hizmete geliyorum"

05 Şubat 2024 Pazartesi 14:44

Yaklaşık 45 yıldır Kavakpınar Mahallesi'nde yaşayan Cemal Bilici, mahallenin her sorununa vakıf olduğunu, her sokağını bildiğini ve insanlarını yakından tanıdığını ifade ediyor.

Kavakpınar sakinlerinin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Cemal Bilici, muhtar seçildiğinde sorunların çözümü için en kısa sürede harekete geçeceğini ve Kavakpınar Mahallesi'nin hakettiği noktaya geleceğini söylüyor.

Muhtar Adayı Bilici, inşaat taahhüt işleri yapıyor ve Yapı Malzemeleri satışı gerçekleştiriyor.

Hayır hizmetleriyle de dikkat çeken Muhtar Adayı Cemal Bilici, bir defasında soğuk havada kağıt toplayıcısına üstündeki montu çıkarıp vermiş ve bu davranışı sosyal medyada ve tüm ülkede gündem olmuştu.

39c5b5ac-6079-4cf8-88c5-93803761bee8-001.jpg

Pendik Kavakpınar Nasrullah Camii'de Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Cemal Bilici, " Kavakpınar benim ailem gibi. Ömrüm burada geçti, mahallemin her karışını biliyorum, insanlarını tanıyorum. Bu güzel insanlara, mahallemin sakinlerine layık olduğu hizmeti getirmek istiyorum. Tüm kamu kurumlarımızla, kaymakamlığımızla, belediyemizle iyi ve doğru ilişkiler kurarak mahallemizi hak ettiği noktaya getirme arzusundayım. Vatandaşlarımızın oylarına talibim. Ben onları çok seviyorum, görev sürem boyunca hizmetkarları olacağım. Halka hizmet Hakk'a Hizmettir anlayışıyla çalışacağız."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.