ÇANKIRILILAR FEDERASYONU YEREL MEDYA İLE BULUŞTU
İstanbul Çankırılılar federasyonu ve Pendik Çankırılılar Derneği'nin organize ettiği medya buluşması Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

21 Ocak 2025 Salı 15:11
10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen organizasyonu, İstanbul Çankırılılar Federasyonu Başkanı Önder Tozan, PENTAŞ Genel Müdürü Rüstem Kabil, Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım, Federasyon yöneticileri, Çankırılı siyaset adamları ve muhtarlar katıldı.
Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Çankırılılar Federasyonu Başkanı Önder Tozan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı ve federasyonun çalışmalarıyla ilgili çeşitli bilgiler verdi.
Önder Tozan, federasyonu bir yer kazandırmak arzusunda olduklarını ve bununda Pendik'te olması için gayret gösterdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte medya mensuplarıyla sık sık biraraya geleceklerini ve Pendik Medyası'na bir Çankırı gezi programı organize edeceklerini ifade etti.
Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı EnginYıldırım'da konuşmasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2012 Duyuru Gazetesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.