24 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara5°C

ÇAMLIK MAHALLE ?Sİ İSMEK İSTİYOR

Çamlık Mahallesi, Cahit Zarifoğlu Caddesi, Aydos Çarşısı altında bulunan 860 m2?lik Kiptaş?a ait yıllardır kullanılmayan ve atıl bir vaziyette kaderine terk edilen, içkici, esrarcı, eroinman ve balicilerin konaklama mekanı haline gelen bu alanının, artık

Çamlık mahalle ?si İSMEK istiyor

Pendik’in en modern mahallelerinden biri olan Çamlık Mahallesi sakinleri, özellikle de mahalleli bayanlar, mahallelerinde sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir İSMEK merkezi açılmasını arzuluyorlar.

Bu istekleri için mahallede uygun yerlerin de bulunduğunu ifade eden bölge esnafı, daha önce bu kurumun mahallelerine gelmesi için bazı girişimlerde de bulunduklarını ancak, hiç bir sonuç alamadıklarını söylüyorlar.

Söz konusu taleplerinin maddi imkansızlıklar nedeniyle Pendik Belediye Başkanlığı’nca ertelenmiş olduğunu da vurgulayan mahalle sakinleri, Pendik’in en modern mahallesindeki bu durumun ve bazı olumsuz görüntülerin mahallelerine yakışmadığını ifade ediyorlar.

Mahallelerine İSMEK merkezi isteyen mahalleli bayanlar,Sosyal aktivitelerimizi gerçekleştirebilmek için mahallemize bu merkezin kurulması yönünde biran evvel Kiptaş ve İSMEK’in anlaşarak bu sorunu çözmelerini arzuluyoruz.” şeklinde görüş belirttiler.

Mahalle muhtarı Resul ATMACA ise, konuyla ilgili olarak mahallelinin yoğun talebi doğrultusunda, büyükşehir belediyesi eğitim müdürlüğüne bir dilekçeyle başvurduklarını ve en kısa zamanda netice almayı umduklarını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.